نیکوتینامید(ویتامین B3) و سرطان پوست
- Written by مشاور تغذیه
- Category: دانستنی های تغذیه ای
علت اصلی بروز سرطان پوست غیرملانوما مواجهه با نور خورشید است. علیرغم توصیه های موجود در مورد محافظت در مقابل نور خورشید، بروز سرطان پوست همچنان در سراسر جهان رو به افزایش است. در استرالیا سرطان پوست غیرملانوما بیش از نیمی از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد.
اثر مصرف قهوه در بارداری بر ضریب هوشی نوزاد
- Written by انفورماتیک
- Category: دانستنی های تغذیه ای
یافته های حاصل از یک مطالعه در بیمارستان کودکان Nationwide نشان داد که مصرف مقادیر متوسط قهوه در دوران بارداری اثر نامطلوبی بر ضریب هوشی نوزاد نخواهد داشت. این پژوهش اولین مطالعه ای است که درآن چگونگی اثر کافئین در محیط رحمی بر هوش و رفتارهای جنین در سال های بعدی زندگی ارزیابی شده است. یافته های این مطالعه از عدم اثر مصرف متوسط کافئین بر ضریب هوشی و یا اختلالات رفتاری در سال های بعدی زندگی متمرکز شدند.
کنترل بهتر قند خون
- Written by کارشناس تغذیه
- Category: دانستنی های تغذیه ای
برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 حفظ قند خون در محدوده طبیعی بسیار حائز اهمیت است، زیرا افزایش م قند خون سبب می شود این بیماران در معرض خطر عوارض ناشی از دیابت مانند سخت شدن شریان ها و بیماری های قلبی قرار گیرند. بیماری قلبی در این بیماران در نهایت می تواند منجر به مرگ شود.
کم وزنی در دوران میانسالی با افزایش خطر دمانس در ارتباط است
- Written by کارشناس تغذیه
- Category: دانستنی های تغذیه ای
افراد میانسالی که نمایه توده بدنی (BMI) آنها کمتر از kg/m2 20 است به میزان سه برابر بیشتر از همسالانی که وزن نرمالی دارند به دمانس یا زوال عقل مبتلا می شوند.
یافته های بزرگترین مطالعه بررسی ارتباط BMI و خطر دمانس، نشان دهنده آنست که افراد میانسال مبتلا به چاقی (kg/m2 30 < BMI) حدوداً 30% کمتر از میانسالان دارای وزن نرمال دچار دمانس می شوند که مخالف یافته های پیشین مبنی بر این امر است که چاقی خطر دمانس را بالا می برد.